Foto:

Sponsorloop CliniClowns - 11 juni 2019


Kids 4 Kids: In beweging voor een lach!

Op dinsdag 11 juni 2019 organiseert buitenschoolse opvang KoKo Kinderopvang en Kind & Co een sponsorloop voor Stichting CliniClowns Nederland. Ruim 50 kinderen zetten zich op die dag in voor het bijzondere werk van CliniClowns. Met de opbrengst van deze sportieve actie kan CliniClowns nog meer zieke en gehandicapte kinderen laten lachen en even vergeten dat ze ziek zijn.

"Wij vinden het belangrijk dat de kinderen leren om iets goeds te doen voor anderen. En omdat we allemaal achter het werk van CliniClowns staan zijn we heel gemotiveerd om een mooi bedrag bij elkaar te lopen!" – KoKo Kinderopvang en Kind & Co.

De hele school in beweging voor een lach
De sponsorloop wordt gehouden bij voetbalvereniging VVM. De buitenschoolse opvang maakt er een "cliniclowneske" en vrolijke actie van. De kinderen houden nog even geheim hoe het er allemaal uit komt te zien, maar het belooft een bonte en gezellige boel te worden. De afgelopen weken hebben de pedagogisch medewerkers enthousiast het belang van het werk van CliniClowns aan de kinderen uitgelegd en zijn de kinderen actief op zoek gegaan naar zo veel mogelijk gulle sponsors. Dat is gelukt. Opa's, oma's, buren, vrienden en familie steunen de prestatie. Nu staan de kinderen in de startblokken om zoveel mogelijk rondjes te gaan lopen voor dit goede doel.

CliniClowns
Jaarlijks zorgen 70 speciaal opgeleide CliniClowns voor afleiding en plezier bij meer dan 90.000 zieke en gehandicapte kinderen in ziekenhuizen, thuis, op scholen, bij instellingen en online.

Iedereen van harte welkom
Alle sponsors en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom om de kinderen tijdens de sponsorloop aan te moedigen. Want zo lopen de kinderen moeiteloos nog meer rondjes dan verwacht en maken we nog meer zieke kinderen blij!

Shopbox

Meer berichten