Bij Theaterkoor Marcello combineren ze hard werken met de nodige humor.
Bij Theaterkoor Marcello combineren ze hard werken met de nodige humor. (Foto: )

Wie zingt mee met Marcello?

Van de redactie

Theaterkoor zoekt leden

Theaterkoor Marcello is enthousiast bezig met een nieuw concept: Theaterdiner. Een tongstrelende combinatie van smaak en vermaak! Terwijl gasten in het restaurant heerlijk genieten van een smaakvol diner, verzorgt Marcello muziek met een vleugje theater.

montfoort - De liedjes die gezongen worden, hebben veelal te maken met lekker eten en drinken of passen goed bij het thema theaterdiner. Tijdens het theaterdiner hebben alle koorleden een eigen rol. Dit varieert van kok tot gastvrouw en van sommelier tot toiletjuffrouw.

Goed ontvangen

In oktober vorig jaar was Marcello te gast bij de Hall burgerEi&zakenlui in Woerden voor een try-out van het theaterdiner. Het aanwezige publiek heeft deze try-out goed ontvangen. In april heeft het eerste theaterdiner plaatsgevonden bij El Rey in Woerden. Dit was eveneens een succes. Binnenkort verzorgt Theaterkoor Marcello een (besloten) optreden in Het Kasteel van Woerden voor Abrona. Een video-impressie van de try-out van het theaterdiner kunt u zien op de website www.theaterkoormarcello.nl. Tien tegen een dat u daar enthousiast van wordt!

Nieuwe leden

Theaterkoor Marcello zoekt nieuwe leden die het leuk vinden om zang met een vleugje theater te combineren in een enthousiast gemengd koor. Met name mannen zijn welkom. Enthousiasme is belangrijker dan ervaring. Marcello is een enthousiast gemengd koor, dynamisch en ambitieus. Graag verrassen wij het publiek met musical medleys, modern klassieke, populaire en wereldmuziek. Bovendien vermaakt theaterkoor Marcello de toeschouwers met een vleugje theater. De muzikale leiding is in handen van een professionele dirigent. Om de week op dinsdagavond repeteert Marcello in Montfoort. Aanmelden voor het bijwonen van een repetitie kan via e-mail verenigingtheaterkoormarcello@gmail.com of via de website www.theaterkoormarcello.nl.

Shopbox

Meer berichten