Duurzaam Lopikerwaard in gesprek met het MKB

Duurzaam Lopikerwaard heeft het initiatief genomen voor een informatieavond over duurzame energie voor alle MKB-ondernemers uit de gemeenten Oudewater, IJsselstein, Montfoort en Lopik.

Montfoort/Oudewater/Lopik - De avond op maandag 17 juni heeft als thema 'Kansen voor zonne-energie'. De bijeenkomst begint om 19.30 uur in het Rabo-kantoor in Lopik aan het Rembrandtsplein 1; met inloop vanaf 19.00 uur.

Duurzaam Lopikerwaard wil de MKB-ers helpen bij het ontdekken van kansen voor duurzame energie, door geld te besparen of zelfs te verdienen aan duurzame energie. Verduurzaming staat bij een groot deel van het MKB hoog op de agenda. Zonnepanelen, verlichting en isolatie zijn oplossingen die vaak door ondernemers zijn gekozen. Gebrek aan kennis en financiële middelen zijn vaak de hoofdredenen waarom MKB-ers nog niet verder verduurzamen. Ook onbekendheid met subsidieregelingen en fiscale regelingen helpt niet mee. Duurzaam Lopikerwaard, Soft Energy en Rabobank gaan samen met de aanwezigen op zoek naar oplossingen. Er zijn ook ondernemers aanwezig om te vertellen over hun eigen stappen.
Het volledige programma staat op www.duurzaamlopikerwaard.nl.

Aanmelden kan via email communicatie.uw@rabobank.nl.

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden