De Corporatie Ride was bedoeld voor medewerkers van verschillende collega-woningcorporaties. Ook voor huurders heeft GroenWest routes uitgezet. (Foto: GroenWest).
De Corporatie Ride was bedoeld voor medewerkers van verschillende collega-woningcorporaties. Ook voor huurders heeft GroenWest routes uitgezet. (Foto: GroenWest). (Foto: )

Fiets door het Groene Hart met 100-jarig GroenWest

GroenWest organiseerde zaterdag de Corporatie Ride. Medewerkers van verschillende corporaties fietsten met elkaar een route van 75 of 100 kilometer door het centraal gelegen Groene Hart. Er zijn ook fietstochten uitgezet voor huurders.

Regio - GroenWest organiseerde de Corporatie Ride vanwege haar 100-jarig jubileum. "Naast het lekker fietsen, was het ook goed om kennis uit te wisselen met collega's in het vakgebied", aldus Gerco Jonker van GroenWest.
Maar ook de huurders is gedacht. De corporatie heeft vier fietstochten uitgezet. Ze voeren dwars door het prachtige Groene Hart, de regio waarin GroenWest actief is. Na het fietsen kunnen huurders met een tegoedbon uit het bewonersblad een ijsje halen bij een van de deelnemende ijssalons.
Tijdens haar jubileumjaar organiseert GroenWest verschillende activiteiten voor en met haar huurders.
Zo rijdt GroenWest met de Babbelbus door het werkgebied op zoek naar een praatje, maken kinderen kans op het winnen van hun droomslaapkamer en is er in september een Open Huis.
Alle activiteiten staan in het bewonersblad en op de website www.groenwest.nl van GroenWest.
De fietstochten zijn te vinden onder jubileum/fietstocht.

Shopbox

Meer berichten