Lotte Veltman - Veenbrink, Sandra Vermeulen en Charlotte Blom zetten zich graag in voor Stichting Haarwensen.
Lotte Veltman - Veenbrink, Sandra Vermeulen en Charlotte Blom zetten zich graag in voor Stichting Haarwensen. (Foto: ingezonden)

HairPlaza Montfoort knipt gratis 30 centimeter af (of meer)

Montfoort -  Kapsalon HairPlaza, gevestigd in BeautyPlaza Montfoort, gaat iedereen die minimaal 30 centimeter haar wilt laten afknippen gratis knippen. Uiteraard wordt er ook kosteloos een nieuw model in geknipt. De 30 centimeter haar die de haardonoren af laten knippen zal gedoneerd worden aan Stichting Haarwensen.

Zij maken van dit haar pruiken voor kinderen die door een medische behandeling of alopecia (kaalhoofdigheid) hun eigen haar zijn verloren. Haarwensen voorziet deze kinderen van een pruik, zonder dat daaraan voor hen kosten verbonden zijn.

Lotte Veltman - Veenbrink, Sandra Vermeulen en Charlotte Blom zetten zich graag in voor dit goede doel.  ''Helaas is een mooie bos haar niet voor iedereen weggelegd. Wanneer een kind ziek is en geen haren meer heeft zal hij/zij zich nog zieker voelen. Wij zijn gezegend met gezonde kindjes en willen daarom graag iets voor een ander betekenen.''

Door vlechten van minimaal 30 centimeter op te sturen naar Haarwensen proberen zij de moeilijke periode waarin de kinderen zich bevinden iets te verzachten.

Wilt u Haarwensen ook helpen, doneer dan uw staart. Om mee te doen aan deze actie, dient u zich aan te melden bij de kapsalon: HairPlaza, Vlasakker 15 te Montfoort, tel. 0348-508194.

Shopbox

Meer berichten