Het Repair Café Oudewater zoekt versterking door meer vrijwilligers om de grote toeloop aan te kunnen. ''We willen graag iedereen goed kunnen helpen.''(Foto: PR Wim van Rooijen) Foto: PR Wim van Rooijen 
Het Repair Café Oudewater zoekt versterking door meer vrijwilligers om de grote toeloop aan te kunnen. ''We willen graag iedereen goed kunnen helpen.''(Foto: PR Wim van Rooijen) Foto: PR Wim van Rooijen  (Foto: )

Meer vrijwilligers nodig bij succesvol Repair Café

Oudewater – Het Repair Café blijkt een groot succes in Oudewater. Al na twee keer blijkt dat er veel toeloop is.

"We zijn daarom op zoek naar versterking van het team vrijwilligers, want er valt wel eens iemand uit. We kunnen nog zeker vijf mensen gebruiken die handig zijn in kleine reparaties van zowel elektrische apparatuur als van computers", aldus Wim van Rooijen. Daarmee hoopt de organisatie alle mensen goed te kunnen helpen. "En dat willen we graag!"

Er zijn momenteel ook twee vrouwen actief die kledingreparaties kunnen doen. Denk daarbij aan herstel van kinderkleding, rits inzetten, of gordijnen op maat maken. De reparaties worden zoveel mogelijk ter plekke gedaan.

Op elke vierde donderdag van de maand is er een Repair Café in het Cultuurhuis aan de Kluwen 1 van 14.00 tot 16.00 uur. Deze maand op 22 augustus. Voor info of aanmelden als vrijwilliger: W. van Rooijen, tel. 0348- 562563.

Shopbox

Meer berichten