In en rond het gebouw De Draak zijn er allerlei sport- en spelmogelijkheden tijdens het jaarlijkse Vakantie Bijbel Feest. (Foto: PR Marieke Zuidam)
In en rond het gebouw De Draak zijn er allerlei sport- en spelmogelijkheden tijdens het jaarlijkse Vakantie Bijbel Feest. (Foto: PR Marieke Zuidam) (Foto: PR Marieke Zuidam)

Het is weer tijd voor het Vakantie Bijbel Feest

Elk jaar is er tijdens de zomervakantie een Vakantie Bijbel Feest in Oudewater. Een gezamenlijk initiatief van de kerken.

Oudewater – Dit jaar is het thema 'SchatRijk', bedacht door de Hervormd-Gereformeerde Jeugdbond HGJB en plaatselijk ingevuld met een eigen programma voor alle kinderen uit Oudewater van 20 tot en met 23 augustus in De Draak aan de Touwslag 6. Elke ochtend van 9.30 tot 12.00 is er voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar knutselen, zingen, naar verhalen luisteren en plezier. Groep 7/8 mag een hamer meenemen voor de huttenbouw.

Op woensdagochtend is er poppentheater van Matthijs Vlaardingerbroek. Op vrijdag is er aansluitend aan het ochtendprogramma pannenkoeken eten tot 13.00. Leuke items zijn de escape room, optredens van Das en Doos en op woensdagavond van 18.30 tot 21.30 uur een programma voor de tieners van de middelbare school. Met een spannende escaperoom, Levend Tafelvoetbal en snacken bij de frietkar.

Op donderdagavond om 18.00 is er voor iedereen een Amerikaanse maaltijd, dus dat betekent zelf iets lekkers meenemen en samen eten.

Het Vakantie Bijbel Feest wordt op zondag afgesloten tijdens de dienst in de Grote Kerk.

Voor alle nadere informatie: www.vbfoudewater.nl.

Shopbox

Meer berichten