Tijd voor de Jaarmarkt in Montfoort

Jaarmarkt Montfoort

Zaterdag 24 augustus is het weer tijd voor de jaarlijkse markt in Montfoort.

Tijdens de 24 uur van Montfoort is er altijd op de zaterdag de jaarmarkt in combinatie met podia, kindermarkt en nog heel veel meer.

Tussen 09.00 uur en 16.00 uur kunt u gezellig shoppen bij de kramen in het centrum van Montfoort.

In de straten staan kramen van winkeliers, verenigingen, standwerkers en standhouders van buitenaf.

In de Hofstraat staan Foodstands met allerlei soorten eten: churros, ijs, vis, stroopwafels en nog veel meer. Natuurlijk vind je in de Hofstraat ook andere kramen met producten die helemaal niets met eten te maken hebben; maar zeker niet minder leuk zijn!

Ook dit jaar is de kerk weer druk met de jaarmarkt. Dit jaar alleen even anders dan anders. Het Kleine Johannesplein en de prachtige kerktuin zijn onderdeel van de activiteiten deze jaarmarkt. Nieuw is de ShareFair. Kleine spullen die goed, netjes en schoon zijn, niet meer gebruikt worden, maar zeker nog een tweede ronde meekunnen, kunnen bij de kerk ingeleverd worden. De inlevertijden zijn tussen 09.00 en 11.00 uur. Geven en delen is het uitgangspunt van de ShareFair welke tussen 11.00 en 16.00 uur zal zijn. We denken zelf aan kleine huishoudelijke apparaten, allerhande snuisterijen, serviesgoed, gereedschap en speelgoed. Maar misschien heeft u zelf wel hele andere spullen over waarvan u denkt dat deze prima in de ShareFair past. De kerk ontvangt ze graag!
Natuurlijk hebben ze als vanouds ook weer de wafels, koffie en thee op het terras. De bloemschikkers zijn aanwezig met hun prachtige creaties, welke ook op bestelling gemaakt kunnen worden. De kerk is tijdens de jaarmarkt open voor bezichtigingen en muziekoptredens. Kom gezellig buurten bij de kerk

Van 07.00-14.00 uur kunnen kinderen hun eigen spulletjes verkopen op het Kerkplein. Regels voor de kindermarkt kan je lezen op het terrein en het team van Dynamic Promotions staat klaar om alles in goede banen te leiden.

Heeft jouw zoon of dochter altijd al willen trouwen met papa, mama, opa of oma? Geef hem of haar dan nu op!

Tijdens de 13e editie van De 24 uur van Montfoort 2019 zullen vijf kinderen de gelegenheid krijgen om te trouwen. Ze kunnen dat doen met opa, oma, papa, mama of iemand anders.

Op 24 augustus om 12:00 uur vindt de officiële huwelijksvoltrekking plaats in de De Commanderije.

Kijk voor meer informatie en de mogelijkheid tot aanmelden op: www.montfoorttrouwsstad.nl/nieuws

In de Lange Kerkstraat komen er allerlei attracties voor de kinderen; denk aan een zweefmolen en draaimolen. Ook kan je eendjes vissen en touwtjetrekken.

Je bent welkom vanaf 09.00 uur.

Shopbox

Meer berichten