Veteranenlezing 'Militair & Thuisfront'

Oudewater/Montfoort - De Stichting Veteranen Lopikerwaard organiseert op zaterdag 21 september vanaf 16.00 uur een Veteranenlezing met aansluitend de traditionele 'blauwe hap' en barbecue in Tjonkie in Oudewater. Spreker is luitenant-kolonel Gwenda Nielen.

Zij zal het hebben over 'Militair & Thuisfront' en haar ervaringen op uitzending in Irak en Afghanistan. In haar lezing neemt Gwenda de aanwezigen mee naar haar ervaringen als uitgezonden militair, maar ook als thuisfront tijdens de uitzendingen van haar partner. Ze verhaalt over haar avonturen in Irak en Uruzgan, en over hoe ze de avonturen van haar partner in Uruzgan thuis meebeleefde. Over op uitzending gaan terwijl je een dochter thuis hebt en over thuis zijn met je dochter terwijl je partner op uitzending is.
De bijeenkomst is toegankelijk voor veteranen uit de Lopikerwaard en hun partners. Ook andere belangstellenden zijn welkom. De lezing vindt plaats in Tjonkie, Touwslag 2 in Oudewater, op zaterdag 21 september vanaf 16.00 uur. Na afloop van de lezing kunnen de veteranen bij een drankje elkaar ontmoeten en ervaringen uitwisselen. Aansluitend is er een nasibuffet en kunnen de satéstokjes op de barbecue.

Aanmelden

Aanmelden voor de bijeenkomst kan tot 8 september via info@veteranen-lopikerwaard.nl of tel. 06-51011492. Aan de deelnemers wordt een bijdrage in de kosten gevraagd van 5 euro per persoon voor veteranen en 7,50 euro voor partners en andere niet-veteranen.

Shopbox

Meer berichten