Jaarlijkse ParkingSale bij GroenRijk Montfoort

Montfoort - Wil je nog lekker nagenieten in je tuin? GroenRijk Montfoort helpt graag mee om je tuin klaar te maken voor de nazomer en herfst! Dit kan ook nog eens héél voordelig tijdens onze ParkingSale! Kom op 13 en 14 september lekker voordelig winkelen met kortingen tot 70 procent.

De ParkingSale is de uitverkoop van het tuincentrum aan het einde van het tuinseizoen. De Montfoortse GroenRijk, die in maart van dit jaar zijn deuren opende, organiseert de uitverkoop voor het eerst. Hierbij worden de aanbiedingen in kraampjes uitgestald op het parkeerterrein van het tuincentrum aan de Willeskop, zodat er een gezellige marktsfeer ontstaat. Ook richten de medewerkers de buitenplantenafdeling mooi in.

De ParkingSale betekent scherpe aanbiedingen voor de mooiste bomen en planten en véél meer. Een slimme consument slaat bovendien voordelig in voor nu of alvast voor volgend jaar. Kom langs voor hoge kortingen op onder andere buitenplanten, kerstartikelen. tuinmeubels, sfeerproducten en potterie.

Om de sfeer te verhogen komen de IJsselzangers langs. Zij zullen optreden met vrolijke muziek voor jong en oud.

Iedereen is van harte welkom om langs te komen op de ParkingSale op vrijdag 13 september (09:00 - 21:00 uur) en zaterdag 14 september (09:00 - 17:00 uur). Wees er snel bij, want op is op!

Shopbox

Meer berichten