Socialrun 2019 dwars door Kiremko

Montfoort - Op 20 september start de Socialrun, een estafetteloop van 555 km rondom het IJsselmeer, waaraan ca. 40 teams deelnemen, begeleid door elk 80 fietsers. Een van de deelnemende teams is het team Abrona; het team dat door Kiremko wordt gesponsord.

De teams bestaan uit zowel mensen met als zonder psychische kwetsbaarheid, deze nemen in gelijkwaardigheid deel aan zowel de run als de organisatie eromheen.

Op 22 september zullen tussen ca. 07.00 en ca. 14.00 uur, de teams van de Socialrun bij Kiremko langskomen.

De route die zij daarbij lopen, is door ons pand. Dat betekent dat zij in de lengterichting door de productiehal lopen, rennen, fietsen (binnenkomst via roldeur achterzijde pand) en uitgang via roldeur voorzijde pand.

Kiremko is voor het team Abrona een rustpunt (basiskamp). Het team is in 2 groepen verdeeld; groep 1 komt aan en rust 2 uur, zodra groep 1 aankomt, vertrekt groep 2.

De muzikale omlijsting wordt uitgevoerd door Slagkragt, een onderdeel van muziekvereniging Carolus. Zij zullen tussen ca. 11.00 en 14.00 uur aanwezig zijn.

Ter ondersteuning van de lopers en de fietsers, is het natuurlijk altijd leuk als zij door veel mensen worden aangemoedigd.

Kiremko maakte het gezellig met een frietje en muziek!

Voor meer info: https://www.socialrun.nl/event/socialrun-2019/

Shopbox

Meer berichten