Montfoort schoner op World Cleanup Day

Montfoort / Linschoten - Ook in Montfoort en Linschoten staan zaterdag 21 september diverse opruimacties gepland tijdens World Cleanup Day.

Bedrijven, scholen, sportverenigingen, instellingen vrienden en familie gaan die dag aan de slag om het zwerfvuil in Nederland op te ruimen. De plaatselijke acties in Montfoort en Linschoten worden georganiseerd door de Zwerfvuilambassadeurs.

In Montfoort start de actie om 10.00 uur vanaf het Hofplein en duurt tot 12.00 uur. De Linschotense actie begint om 10.00 uur op de parkeerplaats achter De Vaart en duurt tot 11.30 uur.

De wethouders Rensen en Ten Hagen zullen aansluiten bij één van deze opruimacties.

Natuurlijk is het de bedoeling dat zoveel mogelijk inwoners meehelpen met opruimen. Voor prikstokken, vuilniszakken en hesjes wordt gezorgd. Ook kinderen zijn welkom om mee te doen aan de opruimactie. Uiteraard wacht na afloop een heerlijk kopje koffie of thee. Aanmelden is gewenst. Dat kan via z.ambassadeurs@gmail.com of via tel. 06-19468944.

De Zwerfvuilambassadeurs, actief sinds 2012, gaan geregeld al zelf met prikstok en vuilniszak op pad om zwerfvuil te rapen.

World Cleanup Day is een initiatief van de Plastic Soup Foundation. Info over de World Cleanup Day: www.worldcleanupday.org

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden