De eerste Parking Sale bij Tuincentrum GroenRijk aan de Willeskop trok zowel vrijdag als zaterdag veel bezoekers. Waar mogelijk wordt dit een jaarlijks evenement. (Foto: Paul van den Dungen)
De eerste Parking Sale bij Tuincentrum GroenRijk aan de Willeskop trok zowel vrijdag als zaterdag veel bezoekers. Waar mogelijk wordt dit een jaarlijks evenement. (Foto: Paul van den Dungen) (Foto: )

Koopjesjagers slaan hun slag bij Parking Sale GroenRijk

Tuincentrum GroenRijk aan de Willeskop hield vrijdag en zaterdag voor het eerst in Montfoort een heuse Parking Sale. Koopjesjagers konden er hun hart ophalen.

Montfoort - Op de parkeerplaats waren twee banen ingericht met marktkramen waarin tegen sterk gereduceerde prijzen inkopen kon worden gedaan. Nog voordat de hekken aan de Willeskop op vrijdagmorgen werden geopend, hadden zich al tal van kopers voor de toegang opgesteld. Tuinmeubelen, buitenplanten met 50% korting, afgeprijsde (kerst)artikelen, bloempotten, houtwerk, snuisterijen, het was er allemaal en nog veel meer. Stephan Segers, zoon van de eigenaar en bekende tv tuinman, zorgde voor een constante voorraad. Ada uit Linschoten zocht in de kraam met 'alles voor € 5' naar geschikte cadeautjes. Zij vond dat GroenRijk betere buitenplantjes verkoopt dan voorganger Overvecht. De familie Van der Werf vond het leuk om gewoon wat rond te kijken en tegen aantrekkelijke prijzen decoratieve artikelen te kopen. Ook de familie Vendrig keek rond en vond wat van hun gading. Een draaiorgel zorgde voor de muziek en Liesel van het Tuincentrum Restaurant zorgde er vanuit haar kraampje voor dat ook de inwendige mens niet werd vergeten.

Shopbox

Meer berichten