Wil Izendooren vierde maandagavond haar 25-jarig jubileum bij de Kinderkledingbeurs in het St. Joseph, waar tal van oud-medewerkers haar kwamen feliciteren. (Foto: Paul van den Dungen)
Wil Izendooren vierde maandagavond haar 25-jarig jubileum bij de Kinderkledingbeurs in het St. Joseph, waar tal van oud-medewerkers haar kwamen feliciteren. (Foto: Paul van den Dungen) (Foto: )

Feestje voor Wil tijdens de Kinderkledingbeurs

Honderden kledingstukken gingen al door haar handen, maar maandag vierde Wil Izendooren haar 25-jarig jubileum bij de Kinderkledingbeurs in Montfoort. Tijd voor een feestje.

Montfoort - Het is 1976 als Greet, Els en Mia vanuit de woning van Greet een kledingbeurs opzetten. Nu, bijna 44 jaar later, wordt er in het voor- en najaar een kinderkledingbeurs gehouden in het St. Joseph. 's Maandags wordt de kleding ingebracht en dinsdag start de verkoop. "Een feest op zich. Mensen staan al vroeg voor de deur om zich te verzekeren van de beste koopjes", zegt Wil Izendooren. "Ik haalde hier vroeger ook kleding voor mijn dochters."
In 1994 begonnen met mee te helpen bij de inname en verkoop, doet Wil dit vandaag al 25 jaar. "Iedere keer komen er een paar duizend kledingstukken in de verkoop. De vrijwilligers zijn goed op elkaar ingespeeld. Het is een groep geweldige vrouwen die inmiddels weten wat er van hen wordt gevraagd." Als verrassing kwamen maandagavond tal van oud-medewerkers naar het St. Joseph om Wil te feliciteren. Bloemen, gebak een enkele traan en heel veel verhalen werden die avond gedeeld. Vanaf de voorjaarsbeurs in 2020 is de kledinginname verplaatst naar de vrijdag en de verkoop is dan op zaterdag.

Shopbox

Meer berichten