Onder bezielende leiding van dirigente Monique van den Hoogen zal het Middenkoor zich op de kerst voorbereiden. Iedereen die van zingen houdt kan meedoen. (Archieffoto Paul van den Dungen)
Onder bezielende leiding van dirigente Monique van den Hoogen zal het Middenkoor zich op de kerst voorbereiden. Iedereen die van zingen houdt kan meedoen. (Archieffoto Paul van den Dungen) (Foto: Paul van den Dungen)

Zing met het Middenkoor mee naar de kerst

Het Middenkoor van de Sint Franciscuskerk organiseert een workshop kerstzang. Doe je mee?

Oudewater – Iedereen die van zingen houdt en zich muzikaal wil voorbereiden op de kerst is van harte uitgenodigd. Dit jaar zal het Middenkoor het 'Klein Kerstoratorium' van Huub Oosterhuis/Antoine Oomen instuderen. De workshop bestaat uit zes repetitieavonden op de maandagavonden 18, 25 november en 2, 9, 16 en 23 december vanaf 19.30 uur in het Parochiezaaltje aan het Heilig Leven in Oudewater. Het koor wordt begeleid door pianist Bastiaan Heeren, Angelique Oudejans op dwarsfluit en Caecilia Wesselingh op hobo. Dirigente is Monique van den Hoogen. De kosten zijn 15 euro. Hiervoor krijg je gratis koffie en thee, bladmuziek en kan je heerlijk een aantal avonden zingen. Er wordt meerstemmig gezongen. Ook mensen die niet of weinig de kerk bezoeken zijn bij deze workshop van harte uitgenodigd. Ervaar dat met elkaar zingen ontzettend veel plezier geeft!

De uitvoering van het 'Klein Kerstoratorium' is met de Kerstsamenzang op zondagmiddag 22 december én in de viering op Kerstavond 24 december om 21.00 uur in de St. Franciscuskerk. Info en aanmelden tot en met maandag 28 oktober via middenkoor@telfort.nl

Shopbox

Meer berichten