De eerste ludieke actie van de Oudewaterse Zwem Vereniging (OZV) voor een binnen- en buitenbad in Oudewater. "Droog Zwemmen" op de Markt. (Foto: Paul van den Dungen)
De eerste ludieke actie van de Oudewaterse Zwem Vereniging (OZV) voor een binnen- en buitenbad in Oudewater. "Droog Zwemmen" op de Markt. (Foto: Paul van den Dungen) (Foto: )

Ludieke actie OZV voor buiten- én binnenbad

De Oudewaterse Zwem Vereniging (OZV) startte zaterdag op de Markt een ludieke actie met een klein, maar overdekt, zwembad.

Oudewater - Een echt binnenbad in Oudewater zou voor de waterpoloërs een fraaie oplossing zijn. Dan kan er het hele jaar door getraind worden. "Maar dat niet alleen", zegt Fred van Schaijk. "Zwemmen is gezond, leuk en sportief. De Stichting Beheer Zwembad Oudewater (SBZO) wil dat alle inwoners van deze stad het hele jaar door kunnen gaan zwemmen. 's Zomers in een nieuw buitenbad en 's winters in een nieuw binnenbad."
Huis aan huis worden er folders verspreid en daarin zit ook een stembiljet. De mensen die geen internet hebben kunnen die kaart invullen en inleveren bij de COOP of bij de Jumbo. Maar nog leuker is het om te kijken naar het filmpje op www.droogzwemmen.nl waarin waterpolotrainer Mike Schoonderwoerd zijn verhaal doet. Voorzitter Pim van Baaren benadrukt nog maar eens dat er voor de Oudewaterse gemeenschap geen meerkosten zijn. Na het bekijken van het filmpje kan iedereen online de petitie tekenen. Zaterdagavond waren er al 400 handtekeningen binnen en ook het filmpje was al vele malen bekeken.

Shopbox

Meer berichten