De Bijbelshop aan de Peperstraat 1A in Oudewater wordt geheel gerund door vrijwilligers, Winnie is er één van. (Foto: Margreet Nagtegaal)
De Bijbelshop aan de Peperstraat 1A in Oudewater wordt geheel gerund door vrijwilligers, Winnie is er één van. (Foto: Margreet Nagtegaal) (Foto: Margreet Nagtegaal )

Bijbelshop viert in oktober kinderboekenfeest

In de christelijke boekwinkels hebben ze ook kinderboekenmaand. Een maand lang staan nieuwe kinderboeken centraal.

Oudewater – De Brancheorganisatie voor het Christelijke Boeken- en Muziekvak, de BCB, organiseert de kinderboekenmaand. Dat doen ze al 25 jaar. Het thema van dit jubileumjaar is 'Op Reis'. Dit thema sluit aan bij het thema van de algemene Kinderboekenweek 'Reis mee!'. Op reis gaan doe je niet een-twee-drie. Het begint met het kiezen van een bestemming. Hoe kom ik daar? De hele maand oktober is het feest in de Bijbelshop Oudewater. Alle hele jonge bezoekers krijgen een kleurplaat en de basisschoolkinderen de kinderboekenkrant CRIDZ, een leuke kinderboekenkrant boordevol boekenweetjes en boekennieuws voor de midden en bovenbouw. Zo lang de voorraad sterkt. Er zijn drie actieboeken rond het thema reizen. Naast deze boeken is er ook een speciale cd met liedjes geschreven door Elly & Rikkert, Marcel en Lydia Zimmer, Herman Boon, Elise Mannah en vele anderen. De Bijbelshop draait volledig met vrijwilligers en gaat uit van Stichting 'De veilige haven'. Naast de grote en mooie collectie kaarten en boeken hebben ze ook verkoop van tweedehands boeken en verhuur van legpuzzels. Vanaf dinsdag dagelijks geopend.

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden