De container van Ons Genoegen kan weer vol met oud ijzer. Zaterdag 19 oktober op het Pastoor Spaanplein. (Foto: Rick van den Bosch)
De container van Ons Genoegen kan weer vol met oud ijzer. Zaterdag 19 oktober op het Pastoor Spaanplein. (Foto: Rick van den Bosch) (Foto: Rick van den Bosch)

Oud ijzeractie goed voor milieu én Ons Genoegen

Montfoort - Muziekvereniging Ons Genoegen houdt zaterdag 19 oktober haar halfjaarlijkse inzamelingsactie van oud ijzer voor de aanschaf van nieuwe muziekinstrumenten.

Rob Den Houdijker van Den Houdijker Sloopwerken & Metaalhandel uit Montfoort plaatst weer een grote container op het Pastoor Spaanplein. Tussen 09.00 en 13.30 uur kan iedereen hier zijn ijzer inleveren. Te denken valt aan ijzer plaatmateriaal en oude machines maar ook fietsen, brommers, grasmaaiers, hekwerken, archiefkasten en zelfs computers, beeldschermen, televisies, wasmachines, drogers en vaatwasmachines. Het inleveren ervan is door de stijgende waarde ervan niet alleen goed voor de vereniging, maar vanwege het recyclen natuurlijk goed voor het milieu. De apparatuur hoeft niet meer te werken. Koelkasten en vriezers mogen vanwege de gassen echter niet in de container.

Bovendien komt Ons Genoegen binnen Montfoort en Linschoten ook graag oud ijzer ophalen. Opgeven hiervoor kan door even te bellen met Jan de Koning, tel. 0348- 419209. E-mailen kan ook: naar info@onsgenoegen-montfoort.nl Zie ook www.onsgenoegen-montfoort.nl

Shopbox

Meer berichten