Jayden (5) wint jungle droomslaapkamer bij GroenWest


Foto: Rianne den Balvert

Jayden (5) wint jungle droomslaapkamer bij GroenWest

Montfoort / Woerden - ''Ik zie een GroenWest auto mama! Snel naar mijn kamer'', riep Jayden Sprenkels blij uit. Hij won de hoofdprijs van de ontwerpwedstrijd 'Win je Droomslaapkamer!' van de 100-jarige Woningcorporatie GroenWest en nu was het zover.

Samen met Aiso en Weijman, partners van GroenWest, is de slaapkamer van Jayden nu omgetoverd tot een jungle slaapkamer. Jayden werd op woensdag 30 oktober verrast met zijn nieuwe slaapkamer. 'Het is ontzettend leuk om een jonge bewoner blij te maken met zijn jungle droomslaapkamer'', aldus Geberta Epskamp van GroenWest.

Eén van de feestelijke activiteiten voor de jongste bewoners was het ontwerpen van je eigen droomslaapkamer. Tijdens het Open Huis op zaterdag 21 september heeft de jury, bestaande uit wethouder De Weger van Woerden, directeur-bestuurder Karin Verdooren en Aad Kruys namens Huurdersvereniging Weidelanden de 5-jarige Jayden (5) uit Montfoort blij gemaakt met de hoofdprijs.

De droomslaapkamer is onderdeel van het 100-jarig jubileum van GroenWest. Het jaar staat in het teken van ontmoeting en verbinding. Zo trok de woningcorporatie met de Babbelbus het Groene Hart in voor een babbeltje en ging ze eerder met een aantal huurders naar de dierentuin. Het jubileumjaar duurt nog tot 15 maart . De komende maanden zullen er nog een aantal activiteiten georganiseerd worden. Huurders van GroenWest kunnen deze activiteiten terugvinden in het eerstvolgende bewonersblad en op www.groenwest.nl.

Shopbox

Meer berichten