Mevrouw Van Elverding en buurvrouw mevrouw Van Soest uit Montfoort waren de eerste huurders die de set ledlampen kregen. "Een superleuke actie.''
Mevrouw Van Elverding en buurvrouw mevrouw Van Soest uit Montfoort waren de eerste huurders die de set ledlampen kregen. "Een superleuke actie.'' (Foto: PR GroenWest)

GroenWest deelt duurzame led-lampen uit

Montfoort / regio - GroenWest viert dit jaar haar 100-jarig jubileum, Daarom ontvangen alle huurders een bijzonder cadeau: een duurzame set ledlampen. Maandag zijn de eerste exemplaren uitgedeeld.

Mevrouw Van Elverding uit Montfoort was de eerste huurder die de set ledlampen kreeg. "Ik vind het een superleuke actie. Ik woon hier al 28 jaar, wanneer krijg je nou een cadeautje?" Ook haar buurvrouw, mevrouw Van Soest was erg enthousiast. "Wat een leuk initiatief!" De rest van de avond heeft GroenWest nog veel meer mensen blij gemaakt.

"In november gaan wij bij al onze huurders langs om de ledlampen uit te delen. We hebben gekozen voor een duurzaam cadeau, dat niet alleen onze huurders energie bespaart, maar ook bijdraagt aan een beter klimaat", aldus Karin Verdooren, directeur-bestuurder van GroenWest. Van maandag tot en met vrijdag tussen 16.00 tot 20.00 uur worden de ledlampen uitgedeeld. Wanneer huurders niet thuis zijn, kunnen zij met het niet-thuiskaartje op verschillende zaterdagen in een aantal buurthuizen het cadeautje ophalen.

Meer informatie over deze actie en de afhaalpunten is te vinden op www.groenwest.nl.

Het jubileum van GroenWest staat in het teken van ontmoeten en verbinden, en duurt tot 15 maart 2020. Tot die tijd zal GroenWest nog een aantal leuke activiteiten voor, en vooral met, huurders organiseren. In het komende bewonersblad staan de activiteiten voor het komend half jaar.

Shopbox

Meer berichten