The Beatles Tribute Band One After 909 hier voor de illustere Cavern Club in Liverpool.
The Beatles Tribute Band One After 909 hier voor de illustere Cavern Club in Liverpool. (Foto: )

Cultureel Montfoort viert lustrum met Beatles Tribute

Montfoort - Na het overweldigend succes van 'U2' in het afgelopen seizoen heeft Cultureel Montfoort besloten ter gelegenheid van hun eerste lustrum nog grootser uit te pakken met The Beatles Tribute Band One After 909.

Deze groep is sinds 2006 bij elkaar, maar het duurde tot 2010 voordat zij het startschot gaven voor de huidige band.

Het is één van de beste en populairste Beatles tributebands van Nederland. Afgelopen jaren is de bekendheid van de band van lokaal naar nationaal en zelfs internationaal gegroeid. Zo speelden zij in de bakermat van The Beatles. "The Cavern Club" in Liverpool, de Indra Club in Hamburg en op de internationale Beatles dag in België. Ook in eigen land trekt de band muziekliefhebbers naar steeds grotere zalen en theaters.

De band heeft meer dan honderd songs van The Beatles in het repertoire waaronder uiteraard ook het nummer One After 909 waar de band naar genoemd is. One After 909 brengt de bezoekers terug in de jaren 60 en met de ogen dicht dwaalt iedereen af naar de tijden van Paul, John, George en Ringo.

Aan deze lustrumavond van Cultureel Montfoort geven ook The Vinylboy's hun bijdrage, voor aanvang en na afloop zorgen zij voor de sfeer door het draaien van plaatjes.

Volledige informatie en kaarten reserveren via: www.cultureelmontfoort.nl en – indien voorradig – aan de zaal.

Op zaterdag 23 november in zalencentrum St. Joseph; aanvang 21.00 uur.

Shopbox

Meer berichten