Kerstkoorleden gezocht

Montfoort - Het koor New Generation biedt Kerstmannen- en vrouwen de kans om op 24 december mee te zingen in de Kerstnachtmis van 22.00 uur in de Katholieke kerk in Montfoort.

Dit project gaat van start op donderdag 28 november en bestaat uit een viertal wekelijkse repetities in Plein 5 achter de kerk onder leiding van dirigent Paul van der Zandt van 20.00 tot 21.30 uur. Na afloop is er koffie en thee. Het is ook mogelijk mee te zingen tijdens de Herdertjestocht en in het Antoniushof.
Opgave vooraf is nodig vanwege de tijdige verzorging van een kerstliedmap. Het repertoire gaat bestaan uit een mix van traditionele en nieuwe kerstliedjes, Nederlands- en Engelstalig. Aan het meedoen zijn geen kosten verbonden. Enthousiasme en inzet wordt natuurlijk wel gevraagd. Kom je alleen met Kerst zingen dan vindt New Generation dat op zich al leuk, maar wie daarna vast koorlid wil worden is ook van harte welkom.
Voor informatie en aanmelding kun je (bij voorkeur) mailen naar Irene Sluijs via sluijs.h@kpnplanet.nl of bellen naar telefoon 0348-473899 of 06-23673865.

Shopbox

Meer berichten