André Brugmans werd zaterdag uitgeroepen tot 55e prins van CV Les Boutonniers en zal in dit jubileumjaar  door het leven gaan als Prins André, le Chef du Mission. (Foto: Paul van den Dungen)
André Brugmans werd zaterdag uitgeroepen tot 55e prins van CV Les Boutonniers en zal in dit jubileumjaar door het leven gaan als Prins André, le Chef du Mission. (Foto: Paul van den Dungen) (Foto: )

'André, le Chef du Mission' is de nieuwe prins carnaval

In een goed gevuld atrium van het woon- zorgcentrum Antoniushof werd zaterdagmiddag de nieuwe prins carnaval van CV Les Boutonniers uitgeroepen. Het is André Brugmans die als André le Chef du Mission door het leven zal gaan.

Montfoort - Een carnavaleske stoet trok vanaf het Oude Stadhuis door de binnenstad naar de Antoniushof, waar Kevin van Engelen de middag presenteerde. De senioren, waarvan de meesten verkleed waren, en andere belangstellenden bevolkten op deze middag het atrium. DJ John draaide er stemmige muziek en ook ZWUP liet zich van de goede kant zien en horen. Op het podium verschenen Vincent Kemp, Patrick van Oostrum, Richard Vergeer en Justin Verburgt als de vier 'prinsen' die dit jaar streden om de titel van Prins Carnaval 2019-2020. De mensen in de zaal konden op hen stemmen door een stembriefje in de stembussen te doen. De uitslag loog er niet om. Patrick behaalde 11 punten, Richard 22, Vincent 33 en Justin 44. Toch bleken deze puntenaantallen onvoldoende te zijn, maar onder luid tromgeroffel kwam daar de man met 55 punten vanachter de coulissen tevoorschijn. André Brugmans was hiermee niet alleen de 55e prins, maar zal carnavals minnend Knopengein in dit 55e jubileumjaar voorgaan.

Shopbox

Meer berichten