Het comité 'Behoud Ouderenzorg Montfoort' had ook molen De Valk van een spandoek voorzien. Hiermee maakten zij duidelijk dat ouderen in Montfoort moeten kunnen blijven  (Foto: Paul van den Dungen)
Het comité 'Behoud Ouderenzorg Montfoort' had ook molen De Valk van een spandoek voorzien. Hiermee maakten zij duidelijk dat ouderen in Montfoort moeten kunnen blijven (Foto: Paul van den Dungen) (Foto: )

Protest tegen sluiting ouderenzorg breidt zich uit

De protesten van het comité 'Behoud Ouderenzorg Montfoort' (BOM) breiden zich uit. Inmiddels hangen er spandoeken in Montfoort en staat er nog meer op de planning.

Montfoort - De naderende sluiting van De Vlinderhof en de Bloesemhof laat Montfoort niet onberoerd. Via Facebook werd op 9 november een actiegroep van bezorgde Montfoorters gestart. De pagina kreeg al snel van 650 mensen een 'like'.
Ook het bestuur van de Senioren Sociëteit met 1.150 leden steunt de actie. Intussen zijn al veel handtekeningen opgehaald die straks met een petitie worden aangeboden.
Angelique Huntink: "Ik heb zelfs gehoord dat huisartsen zeggen dat er voldoende indicaties zijn om wel twee verzorgingshuizen mee te vullen, dan is het toch erg dat deze twee locaties van De Rijnhoven gesloten gaan worden. Wij willen gewoon dat ouderenzorg in Montfoort blijft. De politiek en zorginstellingen moeten dit oplossen en zijn aan zet."


Maandag 25 november om 19.15 uur kan iedere Montfoorter meedoen aan een luidruchtige protest. Verzamelen bij de Jumbo. Neem pannen, deksels en houten pollepels mee op weg naar de Forumbijeenkomst in Het Huis van Montfoort.

Shopbox

Meer berichten