Tijdens de Hollandse Artiestenmiddag van Radio Stad Montfoort in Zalencentrum St. Joseph was er ook een optreden van zangeres Maria Louise. (Foto: Paul van den Dungen)
Tijdens de Hollandse Artiestenmiddag van Radio Stad Montfoort in Zalencentrum St. Joseph was er ook een optreden van zangeres Maria Louise. (Foto: Paul van den Dungen) (Foto: Paul van den Dungen)

Voetjes van de vloer op Hollandse Artiestenmiddag

Voor het zesde jaar op rij, maar voor het eerst op zondagmiddag, organiseerde de lokale omroep Radio Stad Montfoort de Hollandse Artiestenmiddag in Zalencentrum Sint Joseph. En dat werd een succes.

Montfoort - De zaal was met zo'n 250 belangstellenden goed gevuld. Allemaal liefhebbers van Nederlandstalige muziek uitgevoerd door Hollandse artiesten. De band Ideaal XL met zangeres Melissa Smilda opende de middag, gevolgd door optredens van de Tilburgse Charlène en Maria Louise. Maar ook Stef Ekkel en Marco den Hollander gaven acte de présence. Dennis Boele en Edwin Tollenaar van RSM weten zeker dat door het verschuiven van de zaterdagavond naar de zondagmiddag, er veel meer belangstelling is. Dat was ook te zien aan het aantal ouderen en mensen met een beperking die van deze middag zaten te genieten. De sfeer is goed en er wordt regelmatig gedanst tijdens optredens van hun favoriete artiesten. Toch zijn het Stef Ekkel en Marco den Hollander die de zaal volledig op hun kop weten te zetten. Marco den Hollander ontving vorige week in de A9 Studio's in Uitgeest, tijdens de uitreiking van de Koos Albers Awards, de Motivatieprijs. De volgende Hollandse Artiestenmiddag is op zondag 15 november 2020.

Shopbox

Meer berichten