Mastwijkerdijk krijgt vernieuwde waterleiding

De gemeente Montfoort voert van donderdag 28 november tot en met vrijdag 20 december in samenwerking met Vitens grootschalige onderhoudswerkzaamheden uit aan de Mastwijkerdijk. Onder meer wordt gewerkt aan de waterleiding.

Montfoort - Onder het asfalt van de weg Mastwijkerdijk, tegenover huisnummer 23, ligt een waterleiding die al lange tijd voor overlast zorgt. Er zit een brandkraan midden in de weg en de waterleiding heeft de afgelopen jaren al meerdere reparaties nodig gehad. Ter hoogte van Mastwijkerdijk 23 wordt de weg over de gehele breedte opengebroken. Er wordt een gat gemaakt van ongeveer 1 meter diep om bij de waterleiding te kunnen komen. Door middel van een boring wordt een nieuw stuk waterleiding aangelegd. Vervolgens wordt de nieuwe waterleiding schoongemaakt en gekoppeld aan de bestaande leiding. Als laatste stap wordt op meerdere plekken het asfalt vernieuwd. Naar verwachting starten de werkzaamheden op 28 november en zijn op 20 december afgerond.
Tijdens de gehele periode is geen doorgaand verkeer mogelijk op de Mastwijkerdijk. Het verkeer wordt met borden omgeleid. Fietsers kunnen gebruik maken van een tijdelijke rijplatenbaan. Ook komt naast de weg een rijplatenbaan voor voetgangers. Fietsers kunnen daar met de fiets aan de hand passeren.

Shopbox

Meer berichten