Kerstmis en Oud en Nieuw in Geloofsgemeenschap St. Franciscus

Oudewater - Ondanks de restauratie van Parochiekerk St. Franciscus wordt er Kerstmis gevierd en Oud- en Nieuwjaar.

Het programma van de Geloofsgemeenschap op een rij:

Zondagmiddag 22 december om 15.00u wordt het "Klein Kerstoratorium" van Huub Oosterhuis uitgevoerd in de St. Franciscuskerk door het Middenkoor XL o.l.v. Monique v.d. Hoogen.

Dinsdagavond 24 dec. is om 18.30u de Kerstgezinsviering met medewerking van het Kinderkoor. Voorgangers zijn Werkgroep Gezinsvieringen en pastor Huub Spaan. Het thema is: "Kerstmis, feest van vrede."

Dinsdagavond 24 dec. is om 21.00u de Kerstviering m.m.v. het Middenkoor XL, ook dan wordt het "Klein Kerstoratorium" van Huub Oosterhuis uitgevoerd. Voorganger is pastor Huub Spaan.

Dinsdagavond 24 dec. is om 23.00u de Kerst-Jongerenviering, m.m.v een Jongerenkoor o.l.v. Nienke van Lint. Voorganger is pastor Huub Spaan. Het thema is: "Wanneer is het GOeD?"

Woensdagmorgen 25 dec. 1e Kerstdag om 10.00 is er Woord en Communieviering, m.m.v het Sint Caeciliakoor waarbij dhr. Frank Burgers voorganger is. Gezongen wordt de Mis van Ch. Gounod, waarvan de Introïtus, het Kyrië en Gloria. Het thema is: "God wil bij ons wonen."

Donderdagmorgen 26 dec. is om 11.00u "Kindje wiegen" voor de allerkleinsten. Jozef en Maria én hun baby doen mee.

"Het verhaal van de spin" wordt gelezen en uitgebeeld en kinderen mogen meedoen. Het Kinderkoor o.l.v. Nienke van Lint gaat hierbij Kerstliedjes zingen.

Donderdagmiddag 26 dec. is van 14.00 tot 16.00u "Open kerk".

Zondagmorgen 29 dec. is om 10.00 een Woord en Communieviering m.m.v het Middenkoor. Voorganger zal zijn pastor Janneke Stam.

Dinsdagavond 31 dec.: Oudjaar is om 19.00u een WoCoviering, m.m.v het Middenkoor, waarbij de Pastoraatsgroep voorgaat. Het thema is: "Laat ons verandering zijn.

Woensdag 1 jan: Nieuwjaardag is om 10.00u een Woord en Communieviering met m.mv. het St Caeciliakoor. Voorganger is pastor Janneke Stam.

Shopbox

Meer berichten