Cessibon viert 75 Jaar Bevrijding

Oudewater - Projectkoor Cessibon heeft voor 2020 twee mooie nieuwe zangprojecten op stapel staan, waaronder het swingende project Vrij! ter gelegenheid van de viering van 75 Jaar Bevrijding. Nieuwe zangers zijn van harte welkom.
it jaar viert Nederland 75 jaar bevrijding. Cessibon laat hierbij onder leiding van Monique van den Hoogen graag haar stem horen met pop- en musicalliedjes over vrijheid, bevrijding, van oorlog, maar ook van armoede, vooroordelen en indoctrinatie en over jezelf mogen zijn. Op het programma staan onder meer Hey Brother van Avicii, 99 Luftballons van Nena, From now on uit The greatest Showman, Bella Ciao uit Casa de Papel en Schouder aan schouder van Guus Meeuwis en Marco Borsato. Een combo van piano, gitaar, basgitaar en drums zal de concerten begeleiden. De repetities zijn van eind februari tot begin mei met concerten op dinsdag 5 mei en zaterdag 9 mei.

En Maestro...

In het najaar klimmen bekende en onbekende Oudewaternaren op de bok om zelf Cessibon te dirigeren. Daarvoor is een koor nodig met zoveel mogelijk zangers. Beleef het mee en geef je op als zanger. Repetities van september tot begin november. Maestro-avond op zaterdag 9 november.

Aanmelden kan op www.cessibon.nl. Let op: de aanmelding voor 'Vrij!' sluit al op woensdag 15 januari.

Shopbox

Meer berichten