Tijdens het jaarlijkse Seniorencarnaval, dit keer in Zalencentrum St. Joseph, wist Willeke Alberti met haar optreden de zaal in vervoering te brengen. (Foto: Paul van den Dungen)
Tijdens het jaarlijkse Seniorencarnaval, dit keer in Zalencentrum St. Joseph, wist Willeke Alberti met haar optreden de zaal in vervoering te brengen. (Foto: Paul van den Dungen) (Foto: )

Polonaise met Willeke tijdens Seniorencarnaval

Ter gelegenheid van het 55 jarig jubileum van Les Boutonniers werd het Seniorencarnaval afgelopen zaterdag gehouden in een sfeervol versierd Zalencentrum St. Joseph.

Montfoort - Ze stonden al om 12.00 uur voor de deur om verzekerd te zijn van een goed plekje, maar de zaal ging echt pas om half een open. Ruim 350 senioren, waarvan de meesten van hen zich prachtig hadden uitgedost, vulden de soos in no time. Daarnaast was er nog een grote schare aanhang, begeleiders, muzikanten en artiesten die de rest van de ruimte vulden. Ben Brand opende als presentator de middag, waarna Shantykoor De IJsselzangers met hun zang de aanwezigen in stemming brachten. Ook optredens van ZWUP, tal van uitstekende Montfoortse artiesten, waaronder de Tumtummetjes, maar ook Marco den Hollander deden de temperaturen in de zaal tot tropische waarden stijgen. Het optreden van Willeke Alberti was deze middag wel een van de hoogtepunten. Zij bracht een keur aan bekende liedjes die uit volle borst werden meegezonden. Met hier en daar wat persoonlijke aandacht zorgde zij voor een mooi, gezellig en soms wat emotioneel optreden. Prins André le Chef de Mission onderscheidde haar met zijn jubileummedaille en een mooie bos bloemen.

Shopbox

Meer berichten