Personeel van Since'04 brengt, samen met eigenaar Joost Middelman (2e van rechts) een toast uit bij de (her)opening van de winkel aan de Hoogstraat. (Foto: Paul van den Dungen)
Personeel van Since'04 brengt, samen met eigenaar Joost Middelman (2e van rechts) een toast uit bij de (her)opening van de winkel aan de Hoogstraat. (Foto: Paul van den Dungen) (Foto: )

Since'04 Montfoort heropend na verbouwing

Vorige week maandag begonnen, slechts twee dagen dicht en vrijdag in besloten kring met personeel de opening gevierd. Joost Middelman van Since'04 in Montfoort is er trots op.

Montfoort - Tijdens het leggen van een nieuwe vloer bleef de winkel aan de kant van Onder de Boompjes geopend. Deze ruimte aan de achterzijde is nu geen deel meer van Since'04, maar uitsluitend nog de voorzijde van het pand aan de Hoogstraat 24. Vaste medewerkster Jip van der Heyden vertelt dat er naast een nieuwe vloer en schilderwerk ook een nieuwe ruimtelijke indeling is gecreëerd. "Er wordt hier nu uitsluitend nog dameskleding verkocht. Herenkleding is er alleen nog in onze vestiging in Oudewater. Wel zijn we bezig met een kledingbox voor de heren die wel weer in Montfoort is af te halen. Nieuw zijn o.a.de accessoires van My Yewellery en de kledinglijn Lofty Manner." 
De winkels in zowel Montfoort als Oudewater, ook beide Bolero's, voeren straks allemaal de naam Since'04. Met het doorknippen van een lint en met het afschieten van confetti-kanonnen werd de winkel zaterdag door Joost Middelman officieel geopend en kon daarna iedereen onder het genot van een hapje en een drankje vrijblijvend rondkijken.

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden