Tijdens de aftrap van het seizoen reden oude en nieuw vrijwilligers elkaar om zelf ervaringen in de 'bolide' op te doen. (Foto: Petra v.d. Heuvel v.d. Ven)
Tijdens de aftrap van het seizoen reden oude en nieuw vrijwilligers elkaar om zelf ervaringen in de 'bolide' op te doen. (Foto: Petra v.d. Heuvel v.d. Ven) (Foto: P. v.d. Heuvel v.d. Ven)

Nieuw seizoen van start voor rolstoelwandelaars

Je kon het je met de veelal donkere weersomstandigheden nauwelijks voorstellen. Toch heeft de aftrap voor het nieuwe rolstoelwandelseizoen in Linschoten al plaatsgevonden.

Linschoten - Zowel doorgewinterde als nieuwe vrijwilligers en na een grondige servicebeurt ook het wagenpark zijn er weer helemaal klaar voor. Rode Kruis-instructeur Karel Garellfs had de wind er tijdens dit ‘opfrissertje’ weer goed onder. Stoepjes, smalle hoge dijken, stegen en vooral bruggen kregen volop aandacht. De vrijwilligers reden elkaar om ervaringen op te doen. Maar er was met koffie en cake ook tijd voor gezelligheid. Oud-gediende Cor Verschuur maakte een fotopresentatie van vorig jaar.
Wandelingen kunnen nu ook gemaakt worden in omliggende gemeenten omdat er sinds 2019 een boot met rolstoellift beschikbaar is. Winkelen of een ijsje eten in Montfoort, Oudewater of Woerden, het kan. Daarbij zijn twee ondersteunende rolstoelen aan het wagenpark toegevoegd. Mocht iemand tuin of terras, groot genoeg voor de ontvangst van zes rolstoelen hebben of wil je mee als gast of duwer? Meld je aan bij Petra v.d. Heuvel v.d. Ven, tel. 0348-420967, email petra@piozum.com of bij Gèrard Aevraets, tel. 0348-769038 email aevraets@xs4all.nl.

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden