Foto:

Gratis telefonische helpdesk Welkom Online voor ouderen

Het Nationaal Ouderenfonds lanceert in samenwerking met VodafoneZiggo de gratis telefonische Helpdesk Welkom Online voor alle ouderen in Nederland

Het Nationaal Ouderenfonds realiseert zich dat door de omstandigheden rondom het coronavirus het ‘online zijn’ voor ouderen nu nog belangrijker is. Op afstand kan het contact met familie, vrienden buren en anderen worden voortgezet en behouden. Het digitale lesprogramma Welkom Online helpt ouderen die moeite hebben om mee te komen in de digitale wereld. Ouderen kunnen alleen, samen met een vrijwilliger of in een groep vaardigheden leren of aanscherpen. 

Omdat ook vrijwilligers niet meer op pad gestuurd kunnen worden is sinds maandag 16 maart - tot en met maandag 6 april -  een telefonische Helpdesk Welkom Online bereikbaar voor ouderen met digitale vraagstukken. De helpdesk wordt bemand door vrijwilligers van het Ouderenfonds en VodafoneZiggo. 

Er kunnen vragen worden gesteld zoals: Hoe kan ik videobellen?, Hoe houd ik contact via social media?, Hoe kan ik spelletjes spelen met anderen? en ook met vragen als Waar vind ik de laatste informatie over het Coronavirus? 

De Helpdesk Welkom Online is op werkdagen te bereiken van 9:00 uur tot 17:00 uur op 088-344 2000.

Shopbox

Meer berichten