SWOM start extra dienst met: 'De Hulplijn'

Vooral oudere inwoners zijn in deze tijden extra kwetsbaar. Niet alleen voor de gevolgen van een besmetting met het Coronavirus, maar ook voor toenemende eenzaamheid. SWOM is daarom gestart met een extra dienst: De hulplijn Ook voor mensen in thuisisolatie of quarantaine.

Montfoort/Linschoten - We ontmoeten elkaar niet meer op het werk, activiteiten zijn afgelast en verenigingen sluiten voor onbepaalde tijd hun deuren. Inwoners trekken zich meer en meer terug in hun huizen. Bovendien wordt het lastig het leven gewoon voort te zetten, als afgeraden wordt om naar buiten te gaan. Hoe komt u aan uw boodschappen? Wie laat het hondje uit? Of wie haalt nu uw medicijnen op? SWOM heeft echter vrijwilligers klaar staan die graag willen helpen. Wie hulp kan gebruiken, kan tussen 09.00 uur en 17.00 uur het nummer 0348-469109 bellen. “We bieden een luisterend oor, geven advies en kijken of inwoners praktische problemen kunnen oplossen binnen hun eigen netwerk. Mocht dat niet mogelijk zijn, dan kijken we of onze vrijwilligers kunnen bijdragen.''
Ook een steentje bijdragen? Heeft u een mooi initiatief of idee om iets betekenen voor de kwetsbare inwoners van de gemeente Montfoort? Bel ook naar 0348-469109 en meldt u aan. Of mail naar welzijn@swomontfoort.nl.

Shopbox

Meer berichten