Hartverwarmende reacties op initiatief 'Ik zal er zijn...'

De RK-geloofsgemeenschap Johannes de Doper vindt het hartverwarmend om te zien dat er zo enthousiast gereageerd wordt op de oproep in het kader van het initiatief 'Ik zal er zijn, als je me nodig hebt'.

Montfoort/Linschoten - Veel mensen blijken bereid om een helpende hand uit te steken of een luisterend oor te bieden; gelukkig zijn er op het moment meer handen en oren aangeboden dan er gevraagd worden. ''Onze welgemeende dank hiervoor. We hebben echt oog voor elkaar.''
Zolang de maatregelen rondom het coronavirus van kracht zijn, gaat het initiatief door. De oproep blijft staan, vooral ook aan de mensen die het lastig vinden om het leven 'gewoon' voort te zetten. ''Als u contact opneemt, gaan we op zoek naar een manier om u zo goed mogelijk bij te staan. Dat kan door het doen van een boodschap, de hond uitlaten of een goed gesprek via telefoon of beeldbellen.'' De adviezen van het RIVM worden daarbij in acht genomen, zoals geen handen schudden en anderhalve meter afstand houden.

U kunt een e-mail sturen naar: ikzalerzijn@ontmoetenraakt.nl.U kunt ook bellen naar 06-82703194. Dit nummer is dagelijks - ook in het weekend - te bereiken tussen 11.00 en 12.00 uur en tussen 16.00 en 17.00. Buiten deze tijden kunt u inspreken. U kunt ook WhatsAppen.

Shopbox

Meer berichten