Volledig online collecte voor ZOA vanwege Corona

LINSCHOTEN - ZOA heeft besloten om de collecteweek die eind maart gehouden zou worden niet in de gebruikelijke vorm door te laten gaan vanwege de opmars van het coronavirus. Collectanten gaan niet met de collectebus langs de deuren. De collecte zal volledig online plaatsvinden. 

Hanneke van der Mel organiseert de collecteweek in Linschoten. Hanneke van der Mel: ''We willen onze verantwoordelijkheid nemen voor de collectanten en de mensen aan de deur. Langs de deuren gaan is geen optie. Maar tegelijk willen we er zijn voor mensen die door een oorlog of een natuurramp alles zijn kwijtgeraakt! Ik hoop daarom dat ook mensen in Linschoten en omgeving online een donatie zullen doen. Een deel van onze collectanten maakt daarvoor een online collectebus aan en er is inmiddels ook een online collectebus speciaal voor Linschoten aangemaakt. Geven kan ook via SMS en via de website van ZOA.''

''Vorig jaar haalden we in Linschoten bijna € 1.700 op.''

 De opbrengst van de collecte is van groot belang. Met deze donaties kan ZOA in noodsituaties snel te hulp schieten en mannen, vrouwen en kinderen in oorlogsgebieden ondersteunen. Steun uw naasten in nood, help mee op ZOA.nl/doneren of sms 'ZOA' naar 4333 (eenmalig €3).

 www.ZOA.nl

Shopbox

Meer berichten