Foto:

Vind de boodschap van de Paashaas!

LINSCHOTEN - Paaseieren zoeken op de Hoge Werf is in de loop der jaren uitgegroeid tot een gezellige traditie voor de plaatselijke kleintjes. Maar jammer genoeg is het dit jaar niet mogelijk om dit te doen. Maar de Stichting Linschoten Belangen zou LiBel niet zijn als daar geen oplossing voor werd gevonden.

De paashaas heeft op verschillende plekken in het dorp een poster achter ramen gehangen met 2 paaseieren erop. Op het linker ei staat een groen cijfer en op het rechter ei staat een rode letter.

Het cijfer geeft de plek aan op waar de letter onderaan de kleurplaat kan worden geplaatst. Als alle 44 eieren gevonden zijn vormen deze letters samen een zin. Kleur de kleurplaat. Maak een foto of scan en stuur deze uiterlijk 15 april naar info@stichtinglibel.nl. Wie weet win jij een chocoladeverrassing.

De posters hangen vanaf maandag 6 april t/m zaterdag 11 april verspreid in het dorp. Voldoende tijd om alle letters te verzamelen. Maar vergeet niet om je te houden aan de coronavoorzorgsmaatregelen.

Shopbox

Meer berichten