Beheerder Dirk de Jong van de kinderboerderij bij het materiaalhok dat ook nodig vervangen moet worden. De bestrating aan die kant is juist opnieuw aangelegd. (Foto: Paul van den Dungen)
Beheerder Dirk de Jong van de kinderboerderij bij het materiaalhok dat ook nodig vervangen moet worden. De bestrating aan die kant is juist opnieuw aangelegd. (Foto: Paul van den Dungen) (Foto: )

Nieuwe konijnenhokken voor Montfoortse kinderboerderij

Montfoort - Vrijwillig beheerder Dirk de Jong van de Montfoortse Kinderboerderij is blij. Dankzij sponsorgelden kunnen er eindelijk nieuwe konijnenhokken worden gekocht. 

Dankzij de Kinderkledingbeurs, Hobbitstee, Marja Damme, Rabobank, Tankactie De Goeij, de verkoop van eieren, kippen en jonge konijnen en niet te vergeten De Vrienden van de Kinderboerderij is er de afgelopen twee jaar 2.200 euro bijeen gebracht. Dirk de Jong: "Dat is veel geld dat we heel goed kunnen gebruiken. Inmiddels heb ik een bestelling geplaatst voor nieuwe konijnenhokken, want de huidige zijn erg slecht." De Jong prijst zich gelukkig dat Laurens-Jan Hol gratis de tegels kwam vervangen en leggen. Aan de kant van de schaatsclub is dat al klaar. De Vrienden van de Kinderboerderij zoekt intussen nieuwe sponsors, want ook het materiaalhok moet nodig vervangen worden. Mail naar cassandradeboer@gmail.com voor sponsorinformatie.

Shopbox

Meer berichten