Pokerkampioenschap van Linschoten nu online

Linschoten - Vanwege het coronavirus werd het pokerkampioenschap van Linschoten, dat zaterdag 30 mei plaats zou vinden bij Sportcafé de Vaart, afgelast. Daarom is er zaterdag 30 mei een online versie.

Het Open Nederlands Kampioenschap Poker organiseert zaterdag 30 mei om 19:30 uur het Online Pokerkampioenschap van Linschoten. Deelnemers kunnen meedoen voor €7,50, waarvan €1,- per deelnemer aan de oorspronkelijke speellocatie Sportcafé de Vaart wordt gedoneerd.

De deelnemers van het online pokertoernooi gaan spelen om de beste pokerspeler van de woonplaats te worden. De winnaar van de voorronde mag dan een jaar lang de titel ‘Poker Kampioen van Linschoten’ dragen en krijgt bovendien een mooie beker opgestuurd. Daarnaast kwalificeert diegene zich voor de landelijke finale. Tijdens de landelijke finale strijden de spelers om de beste amateur pokeraar van Nederland te worden. De winnaar mag een jaar lang de titel “Winnaar van het Open Nederlands Kampioenschap Poker” dragen en laat meer dan 10.000 deelnemers achter zich. De organisatie loopt rond om spelers te “scouten” die met Team ONK Poker mooie (inter)nationale toernooien kunnen spelen. 

Niet alleen de winnaar plaatst zich voor de landelijke finale. Aan de hand van het deelnemersaantal wordt bepaald hoeveel mensen zich direct kwalificeren voor de finale en hoeveel pokerspelers zich plaatsen voor de halve finales.

Iedereen die mee wil doen, kan zich inschrijven via www.onkpoker.nl onder 'Pokerkampioenschap van Linschoten'. Het kost iedere deelnemer slechts €7,50 aan inschrijfgeld om mee te doen. Op de inschrijfpagina staat verdere uitleg over hoe je via een pokerapp deel kan nemen aan het online kampioenschap. De voorronde van Linschoten begint om 19:30 uur.

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden