IJsselveld op de schop voor grote onderhoudsbeurt

Het IJsselveld gaat op de schop voor een grote onderhoudsbeurt. De werkzaamheden vinden plaats in de weekenden van vrijdag 12 juni tot en met maandag 15 juni en van 19 juni tot 22 juni. Het bedrijventerrein blijft bereikbaar via een doorsteek van de N204/M.A. Reinaldaweg naar het Tasveld.

Montfoort - Groot onderhoud blijkt hard nodig. Er zitten veel schades in de diepere lagen van het asfalt en omwonenden ervaren trilling- en geluidsoverlast. Het asfalt van de hoofdrijbaan van de IJsselveld, tussen de N204 en de Waardsedijk Oost wordt daarom tijdens twee weekenden vervangen. Daarnaast worden er snelheidsremmende maatregelen aangebracht en aanpassingen die geluidshinder en trillingen verminderen.

Om de overlast te beperken en de bereikbaarheid zo goed mogelijk te waarborgen, worden de werkzaamheden in twee fasen uitgevoerd, te beginnen bij het eerste vak vanaf de provinciale weg. Daarna volgt het gedeelte tot en met de T-kruising met de Waardedijk Oost. De werkzaamheden gaan gepaard met algehele afsluiting in de weekenden dan wel om en om-regelingen. Het bedrijventerrein blijft gedurende het werk bereikbaar via een doorsteek van de N204 naar het Tasveld. Het verkeer wordt met borden omgeleid. In de tussenliggende week is het IJsselveld open voor alle verkeer via minimaal één rijbaan.

Shopbox

Meer berichten