Liefdevolle kaartjesactie heeft aan behoefte voldaan

Ruim tien weken stonden er kaartendozen in de supermarkten Boons Markt, Jumbo en Albert Heijn voor de actie 'Een kaartje ráákt'. Nu het leven iets meer zijn normale beloop krijgt, voorziet de actie in een afnemende behoefte. Zaterdag zijn de dozen weggehaald en voor de laatste keer geleegd.

Montfoort/Linschoten - Iedereen die een ander een lichtpuntje gunde van betrokkenheid, hoop, bemoediging en troost kon een handgeschreven kaart of tekening in de doos bij een van de supermarkten achterlaten. 'Ontmoeten ráákt!' van de RK-parochie Johannes de Doper wilde daarmee bereiken dat we elkaar in de tijd van isolatie, vereenzaming en spanning toch nabij konden zijn. Inmiddels zijn de strenge maatregelen dusdanig versoepeld dat het 'nieuwe' normale leven meer en meer haar beloop krijgt. De opbrengst van kaarten in de dozen liep aanmerkelijk terug.
'Ontmoeten ráákt!' wil iedereen die deze actie tot een succes heeft gemaakt heel hartelijk bedanken: de supermarkten voor hun medewerking, maar zeker ook alle mensen die met een betrokken hart kaartjes hebben geschreven voor een anonieme dorps- of stadsgenoot. ''Geweldig dat zoveel mensen een ander door dit eenvoudige gebaar nabij wilden zijn. ‘Dank je wel!’ namens alle mensen die plezierig verrast zijn geworden door zo’n lief kaartje.''

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden