partijtje waterpolo, logo OZV, inhuldiging Bteam stadhuis in 2018
partijtje waterpolo, logo OZV, inhuldiging Bteam stadhuis in 2018 (Foto: compilatie van foto's Ida Dral)

Waterpolo clinic voor sportieve jongens van 14-16 jaar

OUDEWATER - Houd je van zwemmen en vind je het leuk om een sportief partijtje te ballen? Heb je al wel eens aan waterpolo gedacht? Onze jongens van B-team OZV in Oudewater zijn op zoek naar sportieve leeftijdsgenoten. Om kennis te maken met de waterpolo sport en het gezellige team zelf, organiseren de jongens op donderdag 2 juli een heuse waterpolo clinic voor jongens van 14-16 jaar oud. Dus als jij altijd al een keer hebt willen weten hoe waterpolo gaat, kom dan vooral naar de waterpolo clinic in Ons Statenbad te Oudewater. Dan kun jij het spel eens ervaren en kennismaken met de boys van het team.

Het jongens B-team is twee seizoenen geleden nog regionaal kampioen geworden en hebben dit uitgebreid gevierd met een ere ronde door de stad, huldiging op het stadhuis door de wethouder. en een gezellige barbeque bij het clubhuis.

Het draait bij de jongens niet alleen om de prestatie maar ook om het sportieve spel met elkaar. In de zomermaanden wordt er twee keer in de week getraind en van september tot en met april speel je regelmatig een wedstrijd tegen andere teams in de regio. Je hoeft geen ervaring te hebben. Lol in zwemmen is wel een vereiste. De techniek en conditie om een wedstrijdje vol te houden gaan we je bijbrengen.

OZV is een kleine en hechte vereniging met momenteel een aantal jeugdteams en herenteams. Daarnaast organiseren zij ook zwemlessen in Oudewater tijdens het zomerseizoen. OZV bestaat dit jaar al weer 80 jaar. Helaas moet een groot feest nog even wachten in verband met alle maatregelen. Maar we zijn blij dat het zwembad weer open is en we in ieder geval met elkaar weer waterpolo kunnen spelen.

Als je een keer wilt ervaren wat waterpolo is, kom dan vrijblijvend naar de clinic op 2 juli van 20.15 -21.45 uur in Ons Statenbad. En vergeet je zwembroek niet!

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden