Het tijdelijke strandje is uitsluitend geopend bij een temperatuur vanaf 20 graden en dan vanaf woensdag tot en met zondag van 11.00 tot 22.00 uur.
Het tijdelijke strandje is uitsluitend geopend bij een temperatuur vanaf 20 graden en dan vanaf woensdag tot en met zondag van 11.00 tot 22.00 uur. (Foto: )

Soos Beach, gezellig!

MONTFOORT - De parkeerplaats aan de achterzijde van het Zalencentrum St. Joseph is inmiddels omgetoverd tot de Soos Beach. Een geslaagd plan van de uitbaters in deze voor hen mindere tijden. Geen voorstellingen, geen evenementen, geen recepties of andere publiekelijke aangelegenheden. Zalencentrum St. Joseph (de Soos) is vanwege de coronacrisis al twee maanden gesloten. Marcel en Marjolanda Peters en Jessica de Rooij hebben de koppen bij elkaar gestoken en bedachten de Soos Beach. De nieuwe parkeerplaats aan de achterzijde werd omgetoverd tot een strand, met zand, parasols, palmbomen, leuke versieringen en voldoende tafels en stoelen. De bar werd gebouwd door Ben Brand en is ook helemaal in beach style. Het tijdelijke strandje is uitsluitend geopend bij een temperatuur vanaf 20 graden en dan vanaf woensdag tot en met zondag van 11.00 tot 22.00 uur. Reserveren kan via 0348-471473 maar is niet noodzakelijk. Er is plaats voor zo'n 40 gasten en ook hier geldt: Vol is vol. Leuk voor wie er eens even uit wil en in een andere omgeving wil zijn.

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden