Wie zingt er in november mee met Cessibon in de Goudse Schouwburg? (Foto: PR Cessibon)
Wie zingt er in november mee met Cessibon in de Goudse Schouwburg? (Foto: PR Cessibon) (Foto: Cessibon)

Met Cessibon de Goudse Schouwburg in?

  Cultuur

Oudewater - In november geeft Projectkoor Cessibon twee concerten in de Goudse Schouwburg, samen met het musicalorkest Musical Souvenir uit Capelle aan de IJssel. Cessibon heeft een constante stroom van aanmeldingen, maar er is zeker plaats voor nieuwe aanwas.
Met het orkest zong Cessibon in 2011 het project 'Werelds' in de sporthal in Oudewater. Op het programma staat deze keer film- en musicalmuziek. Er worden twee koren gevormd, die apart en ook samen zullen zingen. De dirigenten Monique van den Hoogen van Cessibon) en Jim Roodnat van het orkest zullen elkaar afwisselen.
Vooral mensen tussen de 18 en 40 jaar zijn welkom, maar 40-plus uiteraard ook. Studenten krijgen 50% korting op de deelnameprijs. Alle aanmelders moeten rekening houden met een eenvoudige stemtest.
De repetities vinden plaats in Oudewater op dinsdag of donderdag van juni tot begin november, met een stop in de zomer. Er zijn ook enkele zaterdagrepetities, De concerten zijn op 9 en 10 november. Aanmelden kan tot 15 maart via www.cessibon.nl. Daar is ook meer informatie te vinden.

Shopbox

Meer berichten