De oprichters: zangeres Nienke Pronk en dirigent Timo Pronk.
De oprichters: zangeres Nienke Pronk en dirigent Timo Pronk. (Foto: Alice Liew)

Theaterzanggroep Figura opgericht in Linschoten

  Cultuur

LINSCHOTEN: In hun vorige woonplaats hebben ze altijd samen muziek hebben gemaakt, Nienke als zangeres en Timo als dirigent. In de drie jaar dat Nienke en Timo nu in Linschoten wonen hebben ze al het idee om een theaterzanggroep op te richten.

Samen met de enthousiaste vrienden Merel, Lotje en Herman uit Woerden is het nu eindelijk zo ver. Na de druk bezochte informatieavond van 20 juni, waar gezelligheid werd afgewisseld met het serieus instuderen van het lied Seasons of Love, is het donderdagavond 4 juli tijd voor de audities.

Timo: "Gezien het aantal aanmeldingen denk ik dat we het eerste jaar een goede start kunnen maken, mensen waren afgelopen donderdag enthousiast en het zangniveau was al best hoog."

Audities: Op donderdagavond 4 juli zijn de audities. Meer informatie over Figura en de audities vind je op de website www.figurazanggroep.nl of op Facebook en Instagram.

Figura is een nieuwe theaterzanggroep met een hoog ambitieniveau. Ze zijn op zoek naar zangers (m/v) met een hart voor muziek en theater die samen met een gezellige groep met passie, lef en ambitie mooie dingen willen neerzetten. Figura repeteert wekelijks op de donderdagavond, waarin we samen toewerken naar mooie optredens met een theatraal randje. Het repertoire bestaat uit eigentijdse pop- en musicalnummers.

--------------------EINDE PERSBERICHT--------------------------------------

Noot voor de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Timo Pronk: 06-25241248

Foto gemaakt door Alice Liew

Shopbox

Meer berichten