Open dag in Muziekhuis Oudewater!

  Cultuur

Oudewater - Zaterdag 7 september opent Muziekhuis Oudewater, na een korte zomerstop, haar deuren weer voor een spiksplinternieuw seizoen. Dit doen zij traditiegetrouw met de open dag!
Tijdens deze open dag kun je gratis mee doen aan allerlei open lessen, kun je de docenten ontmoeten, genieten van optredens en alle informatie krijgen over wat er het komende seizoen allemaal te doen is in Muziekhuis Oudewater. 

Gedurende de hele dag kun je gratis open lessen volgen, die een klein voorproefje geven van wat je in de cursussen en lessen te wachten staat.

Zo is er een open les peuter muziek en een open les peuter dans voor de aller kleinsten, kun je mee zingen en swingen in de open les musical, zijn alle docenten van de verschillende instrumentlessen aanwezig om je alvast de eerste melodieën te leren spelen, coacht zangdocente Marlou je alvast op vocaal gebied en swing je mee op de beats van de Music Houseband. Je kunt verkleden, schminken, knutselen én ga op de foto als een echte ster!
Kortom dé kans om uit te proberen welke cursus of les jouw favoriet is!

Alle open lessen tijdens de open dag zijn gratis toegankelijk, je hoeft je niet aan te melden. Dus loop gewoon gezellig even binnen.

Programma op www.muziekhuisoudewater.nl

Shopbox

Meer berichten