Het Studentenkoor Amsterdam voert op 29 maart opnieuw een Lenteconcert uit in de Franciscuskerk. (Foto Oda van Groen)
Het Studentenkoor Amsterdam voert op 29 maart opnieuw een Lenteconcert uit in de Franciscuskerk. (Foto Oda van Groen) (Foto: Oda van Groen)

Kaartjes Bach's Hohe Messe nu al in voorverkoop

  Cultuur

Oudewater - Het duurt nog even, maar het Amsterdams Studentenkoor voert zondagmiddag 29 maart in het Groene Hart voor de vijfde keer een sfeervol Lenteconcert uit. Gezongen wordt deze keer de monumentale Hohe Messe van Bach.

Het Studentenkoor Amsterdam wordt daarbij begeleid door het Strijkorkest Lundi Bleu. Locatie is de Sint Franciscuskerk in Oudewater. Georganiseerd wordt het Lenteconcert door de Rotaryclubs Woerden Oude Rijn en Oudewater. Kaartjes zijn nu al verkrijgbaar.
Tot 1 februari kunnen kaartjes worden besteld tegen de gereduceerde prijs van 32,50 euro. Na 1 februari kost een kaartje 37,50 euro. Dat bedrag is inclusief pauzedrankje en programmaboekje.
Kaartjes voor dit feestelijke lustrumconcert kunnen worden besteld bij de leden van Rotaryclubs Woerden Oude Rijn en Oudewater of per mail via lenteconcert2020rotary@gmail.com. De meeropbrengst van dit concert gaat naar een nog te kiezen goed (jongeren)doel in het Groene Hart.
Voor meer informatie over dit concert: kijk op www.studentenkooramsterdam.nl of op www.rotary.nl bij Woerden Oude Rijn of Oudewater.

Shopbox

Meer berichten