Molen Montfoort
Molen Montfoort

Wie helpt Stichting Oud Montfoort aan een logo?

  Historie

Montfoort - De kortgeleden opgerichte Stichting Oud Montfoort (kortweg SOM) is op zoek naar creatieve geesten, die een logo voor deze stichting willen ontwerpen.

Voor het gekozen ontwerp wordt een prijs beschikbaar gesteld. Iedereen kan meedoen. De bijdrage kan tot 8 juli a.s. worden gestuurd naar Peter Versloot, Miep Giesstraat 6, 3417 CZ Montfoort of naar paversloot@planet.nl

De stichting wil de rijke geschiedenis van Montfoort levend houden door o.a. voorwerpen te exposeren, lezingen te verzorgen, onderzoek te doen, spullen te restaureren enz. Het moet dé plek te zijn waar iedereen met vragen over de geschiedenis terecht kan. Dit geldt zowel voor inwoners als bezoekers. De SOM zit nu nog in de kelder van het Huis van Montfoort maar wil graag een eigen plek in de binnenstad van Montfoort om over het Montfoort toen en nu te vertellen aan de hand van voorwerpen en verhalen. Ook kunnen er oude spullen van Montfoort worden gebracht.

Voorzitter Lex van Wijk: “De geschiedenis van Montfoort leeft zeer. Dat zagen we bij de Lentemark. De mooie spullen uit de Oudheidkamer verdienen het om getoond te worden. We exposeren nu het hele jaar door met wisselende thema’s in 2 vitrines in het Huis van Montfoort, maar er is veel meer te laten zien. De stichting wil graag het centrale punt zijn over de geschiedenis van de stad.“

De stichting ontmoet veel sympathieke reacties en is voor de herkenbaarheid op zoek naar een logo dat bij haar past. We zoeken daarom een fris en helder logo wat levende geschiedenis en verbinding uitstraalt.

Wie helpt daarbij ? Voor meer informatie mail Peter Versloot of bel 06-46651411.

Shopbox

Meer berichten