Het Koor New Generation tijdens de Herdertjestocht Montfoort in 2017.
Het Koor New Generation tijdens de Herdertjestocht Montfoort in 2017. (Foto: Sluijs)

Zing mee bij Kerstkoor Montfoort

  Ingezonden

Koor New Generation biedt Kerstmannen- en vrouwen de kans om op 24 december mee te zingen in de Kerstnachtmis van 22.00 uur in de Katholieke kerk in Montfoort. We zouden het leuk vinden als jij met ons mee komt zingen!

Dit project gaat van start op donderdag 15 november en bestaat uit een 6-tal repetities onder leiding van dirigent Paul van der Zandt. De repetities zijn van 20.00 tot 21.15 uur, na afloop is er koffie/thee. Vanwege het goed kunnen instuderen van de liedjes is het wenselijk dat je alle avonden aanwezig bent. De repetities worden gehouden in ‘t Spaantje, Pastoor Spaanplein 5 te Montfoort (KPJ-clubhuis achter de Katholieke kerk). Er zullen een aantal blazers van de muziekvereniging de viering muzikaal ondersteunen.
De kerstliedjes oefenen we voor de Kerstnachtmis van 22.00 uur in de kerk van Montfoort. Opgave vooraf is nodig zodat we een kerstliedmap voor je kunnen verzorgen. Behalve je enthousiasme en inzet zijn er geen kosten aan verbonden. Kom je alleen met Kerst zingen dan vinden we het leuk als je meedoet; wil je vast koorlid worden dan ben je van harte welkom. We zingen een mix van traditionele en nieuwe kerstliedjes, Nederlands- en Engelstalig.
Voor informatie en opgave kan je (bij voorkeur) mailen naar Irene Sluijs, sluijs.h@kpnplanet.nl of bellen naar 0348-473899. Meer informatie over het koor is te vinden op https://3eenheidparochie.nl/index.php/ml-werkvelden-doen-we/ml-liturgie-vieren/938-new-generation-montfoort

Meer berichten