Jumbo klant Maikel van Melis racet met ruim 250 km per uur over het circuit van Zandvoort tijdens de Jumbo Racedagen.
Jumbo klant Maikel van Melis racet met ruim 250 km per uur over het circuit van Zandvoort tijdens de Jumbo Racedagen. (Foto: Stephan Tellier)

Maikel van Melis uit Montfoort racet met 250 kilometer over circuit Zandvoort

  Ingezonden

Op volle snelheid racen over het asfalt van het circuit van Zandvoort. Voor veel racefans is het een droom Voor Maikel van Melis uit Montfoort kwam deze droom uit.

Hij maakte tijdens de vierde editie van de Jumbo Racedagen een rit in een chte raceauto: een LMP3 van Racing Team Nederland. Maikel won deze droomprijs door boodschappen te doen bij Jumbo Montfoort. Als passagier vloog Maikel met een snelheid van ruim 250 kilometer per uur over het circuit van Zandvoort.

Maikel van Melis kon zijn geluk niet op. Dit was echt een bijzondere, onvergetelijke ervaring. Wat een kracht zit er in deze auto. Ik heb hier geen woorden voor. Jumbo, enorm bedankt!

Een mooi programma vol racespektakel en hoge snelheden zorgde dit weekend tijdens de Jumbo Racedagen voor twee onvergetelijke dagen voor iedereen die van racen houdt. De grote publiekstrekkers waren Aston Martin Red Bull Racing coureurs Pierre Gasly en natuurlijk Max Verstappen. Zij lieten de V8-motoren van hun RB7 bolides flink ronken op het circuit in Zandvoort. Snelle rondes, burn-outs en donuts maakten er een geweldig spektakel van voor de ruim 100.000 aanwezige race-liefhebbers.

Ook diverse andere race-onderdelen stonden op het programma. Bijvoorbeeld de Ladies GT Race met o.a. Kim Ktter, Romy Monteiro en overall winnares van de race Antoinette de Jong. Verder vonden het WTCR-kampioenschap met onder andere Tom Coronel en Nick Catsburg en de MAXX Formula met onder andere voormalig Formule 1-wagens plaats. Ook waren er stuntshows, volop entertainment en lekker eten voor de hele familie.
Shopbox

Meer berichten