<p>Het nieuwe cafetaria &#39;De Dok&#39; van Sofie en Chen heeft sinds 5 oktober in de Wilhelminastraat zijn deuren geopend en daarmee heeft Montfoort weer een tweede cafetaria. (Foto: Paul van den Dungen)</p>

Het nieuwe cafetaria 'De Dok' van Sofie en Chen heeft sinds 5 oktober in de Wilhelminastraat zijn deuren geopend en daarmee heeft Montfoort weer een tweede cafetaria. (Foto: Paul van den Dungen)

Foto: (C) Paul van den Dungen

Montfoort heeft weer een tweede cafetaria: De Dok

  Nieuwsflits

In het pand van het voormalige Grieks restaurant in de Wilhelminastraat, tegenover garage Tuls, heeft zich na een flinke verbouwing een nieuw cafetaria gevestigd.

Montfoort - Er is nog maar weinig wat aan de vorige uitbaters doet denken. Alles is nieuw en fris betegeld, er zijn twee toiletgroepen, de hele zaak is coronaproef, er staan tafeltjes met ieder vier stoelen en het is er schoon. Het is vrijdagavond na etenstijd, maar het aantal bezoekers is nog steeds groot. De wachttijden zijn daardoor wel wat langer omdat het personeel nog niet helemaal op de nieuwe situatie is ingespeeld. De Chinese eigenaren Chen en Sofie zijn bekend met de cafetariawereld. Ze komen uit Almere waar Sofie lange tijd in een cafetaria heeft gestaan. Daarvoor hadden ze 5 jaar een goedlopende cafetaria in Baarn. Hun beide zonen Danny en Max helpen af en toe mee. Hier in Montfoort is er naast het bekende assortiment ook Döner Kebab, Spare Ribs, Turkse pizza's en niet te vergeten de Giros van varkensvlees of kip. Ooit woonden ze aan De Dok in Amsterdam, waar ze nu hun zaak naar hebben vernoemd. Voorlopig is Cafetaria De Dok alle dagen van de week van 11.30 tot 21.00 uur geopend, maar het is de bedoeling om op maandag te gaan sluiten.

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden